FAQ för företag


Här har vi samlat vanliga frågor som gäller företag.

Ingen fara, det ser vi snabbt till att ordna. Hjälp oss genom att fylla i det här formuläret.

Vi ber om ursäkt om informationen inte stämmer eller är inte är aktuell kring ert företag! Meddela oss här så ser vi över informationen. Vi hämtar löpande information från myndigheter och privata register över företag samt adderar kategorier och utvecklar informationen för att den ska vara så rättvisande som möjligt för våra användare.

Vi har sorterat alla företag utifrån verksamhetsområden med hänsyn till hur våra användare söker. Vi ser regelbundet över våra kategorier och flyttar företag så att de hamnar där verksamheten passar.

 

Vi tar tacksamt emot synpunkter om vilken kategori ni vill sorteras i eller om ni önskar att vi skapar en ny kategori som är mer rättvisande. Företag kan dock inte själva besluta att byta kategori eftersom det skulle kunna påverka deras resultat på Goodlist och användarnas möjlighet att bedöma företag. Men, som sagt, vi tar gärna emot feedback här!

Att bemöta omdömen om är gratis. Önskar ni använda fler tjänster, som att berätta mer om företagets hållbarhetsarbete i bilder, filmer och texter eller kanske publicera hållbarhetsrapporter på er företagssida på Goodlist så tar vi betalt för de tjänsterna. Priserna baseras på företagens omsättning eftersom större företag belastar våra servrar mer och exempelvis fler omdömen innebär mer kontroller för vårt team. Vi tycker också det är viktigt att alla ska ha möjlighet att föra en bra dialog om hållbarhet, inte bara de med mest resurser.

Hittar du inte det du söker?

Kontakta vår support för företag, så får du hjälp så snart som möjligt.