hungerprojektet_auktion

Auktion mot hunger

Den Goda Auktionen är en onlineauktion till förmån för Hungerprojektet. Den 1:a november kickade den igång för sjunde året i rad. På auktionen som hålls på Tradera kan du buda hem upplevelser och unika prylar samtidigt som du är med och avskaffar hunger. Auktionen är live till och med den 11 november.

Buda hem spa-upplevelser, restaurangbesök, signerade sporttröjor, skidkort och yogaklasser samtidigt som du bidrar till avskaffandet av världshungern. Varje krona går till att bygga hållbara samhällen med fokus på att stärka kvinnors möjligheter, så att de med egen kraft kan avskaffa hunger och fattigdom i sina byar. Under tidigare år har auktionen samlat in nästan 1 miljon kronor till arbetet med att avskaffa världshungern. 

Hungerprojektet är en ideell organisation som verkar för att avskaffa hunger. Med kvinnor i fokus utbildar och stärker de människor i att själva avskaffa sin egen hunger och fattigdom. Hungerprojektet arbetar globalt och driver program i 12 länder i Afrika, Latinamerika och Asien.

Auktionen är live fram till den 11 november.

Några av objekten som auktioneras ut:

  • Teaterkväll och middag på Playhouse Teater
  • Julbordspaket med övernattning på Sälens Högfjällshotell
  • Spapaket på Arken Hotell i Göteborg
  • Restaurangpaket på Farang

Totalt finns över 70 objekt i auktionen som du hittar här >>.

Foto: Adalia Botha