Skärmavbild 2020-01-24 kl. 10.18.21

Löfbergs återanvänder kaffesäckar

Löfbergs lyfter fram modiga och innovativa hållbarhetskämpar. Med hjälp av Anna och Emma på Stich N Stones har man producerat  en hållbar keps gjord av Löfbergs kaffesäckar.

– Vi klurade på vad Löfbergs har som vi kunde göra något snyggt av och kom fram till att kaffesäckarna som bönorna kommer i skulle kunna bli nån snygg accessoar. Vi testade att sy en keps av kaffeväven, och det blev ju superbra, säger Anna Nilsson på Stich N Stones i ett pressmeddelande.

Stich N Stones är ett livsstilsvarumärket som producerar accessoarer genom att ta tillvara restmaterial, secondhand-kläder och sånt som många ser som skräp.

– Anledning till att vi ville samarbeta med Löfbergs är att vi är ett värderingstyrt företag i grund och botten. Våra värderingar kommer alltid först. Löfbergs tänker precis likadant, vilket vi tycker är fantastiskt, säger Emma Ruzicka på Stich N Stones.

Varje keps som Stich N Stones tar fram är unik och finns att köpa i Löfbergs kaffebarer i Stockholm och Karlstad, samt hos Stitch N Stones i Åre.