lotta_vi_skogen

Auktion för Vi-skogen

Kocken och tv-profilen Lotta Lundgren släpper ny köksserie i samarbete med Coop. För hållbarhetens skull låter hon sina gamla köksredskap vandra vidare istället för att slängas. Prylarna säljs på Tradera och intäkterna går till Vi-skogen. 

Är du matlagningsintresserad? Då kan du spana in kocken och tv-profilen Lotta Lundgrens privata köksredskap på Tradera. När du budar hem en kastrull eller varför inte en stekspade, bidrar du samtidigt till att plantera träd genom Vi-skogen. Träd som tar människor ur fattigdom, ger mat på bordet och gör skillnad för klimatet. Lotta Lundgren skänker alla intäkter till Vi-skogen.

Alla parter i detta samarbete – Vi-skogen, Coop och Lotta Lundgren – delar en vision om hållbarhet. Man behöver inte köpa nytt hela tiden. Det sliter på planeten och plånboken. Därför vandrar Lotta Lundgrens saker vidare istället för att slängas. Och förhoppningsvis kommer de någon annan till nytta i dessa utmanande tider.