Handla hållbara produkter och tjänster!

Goodlist vill hjälpa fler att ta ett större ansvar för vår planet och alla som lever här. Med mängder av omdömen från konsumenter kan vi hjälpa dig fatta rätt beslut när du letar efter företag som aktivt arbetar med hållbarhet och som delar dina värderingar. Du kan lämna ditt omdöme för att hjälpa andra att hitta rätt samtidigt som du hjälper företagen att bli bättre.

Vi behöver förändra vårt sätt att konsumera

Genom hållbar konsumtion kan vi förändra mycket. På Goodlist är vi säkra på en sak; vi är fler som behöver göra mer. Fler innovationer, större åtaganden och starkare förbättringar för att jorden ska bli en bra plats för alla att leva på.

Vi tror på makten och kunskapen hos oss konsumenter. Vi ser varje dag hur kreativa konsumenter vill hjälpa företag att bli bättre och företag som utvecklas tack vare sina kunders engagemang. Vi hyllar de företag som hjälper till att driva utvecklingen av planeten framåt och hjälper de som ännu inte är där.

Gör Goodlist bättre!

Vi utvecklar ständigt Goodlist och precis som alla nya initiativ behöver vi feedback för att utvecklas. Tipsa oss om hur vi kan blir bättre och utveckla plattformen med målet att skapa hållbar konsumtion.

Globala målen

2015 antog FN de 17 globala målen. Världens mest ambitiösa projekt för att uppnå hållbarhet.

Vad vill du säga om företagens hållbarhetsarbete? Vilka gör bra saker och vilka behöver bli bättre? Tillsammans bygger vi en plattform där allas röster hjälper till att påverka!